Pasport ke Ulasan Kekayaan

Passport to Wealth mempromosikan sistemnya dengan mendakwa bahawa anda dapat menghasilkan sejumlah besar wang dengan banyak masa dan usaha. Tuntutan sedemikian adalah perkara biasa di antara sistem penciptaan kekayaan dari rumah. Tetapi melihat lebih dekat program ini setelah memotong hype pemasaran sangat penting jika anda serius mempertimbangkannya sebagai pilihan. Seperti setiap peluang, terdapat dua sisi duit syiling.

Tarikan Passport ke Kekayaan

– Komisen Mega888 Malaysia 100% apabila anda layak sebagai pengarah dan menjual sistem $ 997.

– Komisen 100% untuk bahan elektronik yang anda lepaskan dari sistem dan jual dengan harga anda sendiri.

– Sistem turnkey menggunakan internet dan bukannya anda untuk menjual produk. Ini membuat penjualan anda secara automatik, dan mengarahkan wang kepada anda.

Kekurangan

– Sebagai sistem 2-up, anda harus melepasi komisen dari dua penjualan pertama anda. Untuk mendapatkan semula wang itu bermakna anda perlu merekrut orang di bawah anda untuk memberikan penjualan pertama kepada anda.

-Ketika anda menjual sistem, orang di bawah anda menjadi pesaing baru anda, menjual produk yang sama, dengan cara yang sama.

– Walaupun taktik pemasaran berjalan lancar, sebutan “kekayaan” dan “pendapatan pasif” adalah tuntutan khas sistem perniagaan seperti ini. Orang yang telah lama melayari internet cenderung untuk ragu-ragu terhadap apa-apa yang terdengar “terlalu bagus untuk menjadi kenyataan.” Oleh itu, anda mungkin menghadapi kesukaran menjual pakej $ 997 kepada orang yang curiga dengan peluang seperti ini.

Implikasi untuk Berbagai Jenis Orang

Pengguna internet boleh dibahagikan kepada tiga kumpulan. Pertama, ada yang ragu-ragu, yang curiga dan sinis mengenai kebanyakan peluang perniagaan rumah yang mereka temui. Mereka cenderung melihat hampir semua model perniagaan 1-up, 2-up, atau MLM sebagai penipuan, dengan kemungkinan kejayaan yang rendah seperti perjudian di kasino. Dalam kumpulan seterusnya adalah orang-orang yang beriman, yang mempunyai pendapat yang bertentangan bahawa hampir semua orang boleh berjaya dalam perniagaan jenis rumah ini jika mereka mendapat peluang yang tepat. Orang-orang ini mungkin merupakan usahawan harapan yang hanya mempertimbangkan peluang seperti ini, atau mereka mungkin merupakan orang yang berjaya terlibat dalam perniagaan di rumah. Kumpulan orang terakhir yang dapat kita panggil orang luar, yang sebahagian besarnya tidak menyedari bagaimana perniagaan internet dan rumah mungkin dapat bergabung. Dengan kumpulan pengguna internet ini,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *