Ketahui Cara Memenangi Loteri

Saya mahu anda menjanjikan sesuatu kepada saya. Sebelum saya memberitahu anda cara memenangi loteri, saya ingin anda melupakan semua yang anda pelajari sebelum ini mengenai memenangi loteri. Semua ok!

Fakta paling banyak memenangi petua loteri yang akan anda baca adalah sampah lengkap DOWNLOAD MEGA888 Android ! Mereka membincangkan nombor yang harus anda pilih, atau nombor yang tidak seharusnya anda pilih. Mereka bercakap mengenai nombor panas atau sejuk, atau nombor yang perlu dibayar, atau memilih nombor mengikut peraturan bunyi matematik tertentu. Ia sampah.

Semua yang hendak saya sampaikan kepada anda adalah fakta sederhana. Fakta yang tidak dapat dinafikan. Dan saya juga tidak mendapat bayaran kerana mendedahkan perkara ini.

Perkara penting yang boleh anda buang hari ini, adalah bahawa tidak ada yang dapat mengalahkan sistem. Pada dasarnya, setiap bola mempunyai peluang yang sama untuk ditarik dengan yang lain. Oleh itu, mana-mana sistem loteri gila yang mengaku memilih nombor dengan peluang menang yang lebih baik, atau menghilangkan nombor dengan peluang kurang menang adalah sampah yang lengkap. Setiap pemenang sejak awal waktu bertuah. Walaupun mereka berfikir secara berbeza.

Tetapi Anda Masih Boleh Melakukan Beberapa Perkara Untuk Meningkatkan Peluang Menang

OK, saya tahu bahawa berita pertama adalah berita buruk jika anda mencari jenis sistem rahsia mengenai cara memenangi loteri. Tetapi jangan kecewa – pertama anda baru menyimpan sejumlah wang kerana sekarang anda tidak akan membeli sistem loteri yang tidak bernilai. Dan kedua, apabila anda meletakkan petua di bawah, anda akan mendahului setiap pemain loteri yang lain.

Inilah petua untuk memenangi loteri:

1. Tentukan bagaimana anda mahu bermain. Strategi anda mungkin 5 tiket setiap minggu, 20 tiket sebulan sekali, atau 100 tiket setiap kali jackpot mencapai ukuran tertentu. Tetapi tentukan bagaimana anda mahu bermain dan pastikan anda membeli tiket tepat pada waktunya. Satu-satunya jaminan adalah bahawa tidak ada tiket bermaksud tidak menang.

2. Pilih permainan terbaik. Periksa peluang – siapa yang peduli jika jackpot sepuluh kali lebih besar jika jauh lebih sukar untuk dimenangi. Sebagai peraturan umum, lupakan permainan power ball dan mainkan 6 dari 49 permainan. Permainan power ball mempunyai jackpot rollover besar semata-mata kerana mereka mempunyai peluang yang sangat sukar. Tetapi adakah memenangi 100 juta akan mengubah hidup anda lebih daripada 10 juta? Beralih dari bermain bola kuasa untuk bermain permainan 6/49 biasanya akan meningkatkan peluang kemenangan anda sebanyak 20 kali. Oleh itu, mainkan permainan yang lebih mudah dimenangi.

3. Memilih nombor loteri yang lebih baik. Anda tidak dapat memilih nombor yang lebih mungkin menang. Tetapi anda boleh memilih yang tidak mungkin dipilih oleh pemain lain. Mengapa perkara itu penting? Kerana apabila anda memenangi jackpot, anda akan berkongsi hadiah dengan orang lain yang memilih yang sama. Oleh itu elakkan memilih nombor yang popular dan anda meningkatkan peluang anda mendapat jackpot yang lebih baik.

4. Beli lebih banyak tiket. Ini adalah petua yang paling mudah dan paling diabaikan. Ia juga sering disalahertikan. Matematiknya mudah, beli 2 tiket dan anda menggandakan peluang anda untuk menang. Beli 10 tiket dan anda berpeluang 10 kali ganda. Semudah itu.

5. Main kurang kerap. Sekiranya anda bermain 5 baris dalam seminggu, beralih ke bermain 10 baris setiap 2 minggu, atau 20 baris sebulan sekali. Walaupun anda tidak bermain setiap seri, peluang anda untuk menang adalah lebih baik. Ini adalah kenaikan yang kecil, tetapi ketika anda bermain dengan peluang besar, setiap jumlah kecil. Imbangkan keseronokan dengan akal sehat, dan jangan sekali-kali membelanjakan lebih banyak daripada yang anda mampu untuk kehilangan.

6. Berkongsi keseronokan. Sertailah sindiket atau mulakan sendiri. Semua orang membayar sejumlah kecil wang untuk membeli sebilangan besar tiket daripada yang mereka rela mengambil risiko membeli, maka kemenangan dibahagi sama antara kumpulan. Peningkatan yang besar bagi peluang anda memenangi loteri dengan kos tambahan. Dengan sindiket anda sendiri, anda dapat memutuskan strategi bermain, tetapi jangan memandang rendah pekerjaan yang terlibat dalam mengumpulkan wang dan menguruskan penyertaan dan kemenangan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *